Ontdek Nijmegen vanuit een andere hoek

met Fotowandeling Nijmegen

tel. 0031-6-11565682 / info@fotowandelingnijmegen.nl

Zie Nijmegen  door de Lens van uw Camera

VOOR WIE? Iedereen die van wandelen en fotografie houdt, ervaren of onervaren. Door de lens van de camera krijgt u een ander beeld en beter inzicht op de oudste stad van Nederland.

Mijn naam is Henk Vanetie en mijn passie is fotografie. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik ken deze stad als mijn broekzak. Wanneer ik door het centrum van Nijmegen loop of door de natuurgebieden De Stadswaard en De Vennen, dan denk ik vaak dit moet toch iedereen gezien hebben.

Ik zie gidsen met veel toeristen door de stad heen wandelen en vertellen alles over onze mooie oude stad.  Sommige toeristen vinden de historie van de stad fascinerend en sommige willen gewoon mooie foto's maken. Vaak is de tijd te kort om mooie foto's te maken en misschien bent wel u meer geïnteresseerd in het maken van mooie foto's en een klein stukje historie.

Bent u één van deze mensen dan bent u bij ons aan het goede adres. Ik wil graag creatieve tips geven op het gebied van fotografie en daarbij geef ik een stukje historisch commentaar. Dat is mijn inspiratie en motivatie om van fotowandelingnijmegen.nl iets unieks te maken, de reacties zijn fantastisch en daar word ik heel gelukkig van,  zie de reacties maar !

Een andere reden voor u kan zijn, u weet niet precies welke camera instellingen u moet gebruiken, u twijfelt over de compositie en u mist de beleving van de stad of u bent op zoek naar de verborgen schoonheid van Nijmegen, de mooie plekjes ! Ik ga u helpen om die mooie foto te maken en die verborgen plekken te ontdekken. Ik beloof u een leuke, inspirerende en gezellige fotowandelingen DownTown Nijmegen of in de natuurgebieden.

 

Spreekt dit u aan?  Boek dan één van onze wandelende workshops. Wilt u meer informatie dan kunt verder kijken op onze website of u kan contact opnemen met mij. Onze groepen zijn minimaal 5 personen en niet groter dan 12 personen.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u enthousiast te maken over Nijmegen en zijn omgeving. Gaat u mee op ontdekkingstocht? Ook U als bedrijf kan deze stads-fotowandeling boeken. Klik en kies hier uw fotowandeling !

 

Heeft u vragen over één van onze wandelingen vul dan uw naam en emailadres in met de vraag en dan kom ik er z.s.m. op terug.

Of geef gewoon een telefoontje 06-2933 3465 of stuur een email info@fotowandelingnijmegen.nl .

Met Nimweegse groet,

Henk Vanetie