Uitslagen Beste Foto Editie 9

De UITSLAG van de De Beste Foto opdracht 3 Flying Birds - Editie 9

Opdracht 3 is ook alweer volbracht Flying Birds en wat zat iedereen dicht bij elkaar.De winnaars zijn Annemarie in de Lions Groep en Nanda in de groep Tigers. Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze mooie opdracht, maar toch vele lastige opdracht.

Dit zijn de foto's van de LIONS Groep.

1e plaats: Annemarie

2e plaats: Mirjam

3e plaats: Chris

4e plaats: Huub

5e plaats: Johannes

6e plaats: Janneke

De UITSLAG van de De Beste Foto opdracht 3 Flying Birds - Editie 9

Nanda was de winnaar inde TIGERS groep van opdracht 3 - Flying Birds: Van harte gefeliciteerd een mooie 2e plek voor Henk.

2e plaats : Henk

3e plaats: Maike

4e plaats: Erik

5e plaats: Lydia

6e plaats: Sandra

DE UITSLAG van de De Beste Foto opdracht1 Oude Gebouwen - Editie 9

Meedoen is belangrijker dan het winnen, maar het hoort er wel een beetje bij. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals bedanken en feliciteren met de behaalde punten!

Op 5 februari zijn de fotografen met de eerste opdracht van Editie 9 begonnen -  Oude gebouwen of deel ervan. Wij hebben 2 groepen DE LIONS (een gevorderde groep) en de TIGERS groep (half gevorderde en beginners) .

De LIONS GROEP:

Uitslag van de eerste opdracht 1 is bekend. De opdracht was Oude Gebouwen of een deel daarvan.

k heb zelden in eerste opdracht het zo dicht bij elkaar gezien en met 2 winnaars in 1 groep. Het gaat hierbij altijd om het meedoen en niet om het winnen, maar het is zeker leuk als je de opdracht wint. Lees de beoordelingen goed door want daar leer je van en neem je weer mee naar de volgende opdracht.

In de LIONS groep hebben wij 2 winnaars namelijk Chris (foto links) en Mirjam (foto rechts) ieder met 22 punten. Allebei van Harte gefeliciteerd !

2e plaats is voor Huub, 3e plaats Annemarie, 4e plaats Johannes, 5e plaats voor Janneke .

 

 

Opdracht 1 bij De Beste Foto was Oude Gebouwen of een deel daarvan:

De winnaar in de TIGERS groep is geworden LYDIA met 17,50 punten - Van Harte gefeliciteerd met het winnen van opdracht 1 .

Het scheelt slecht 0,5 punten op de 2e plaats die voor Sandra (17 punten) is en daar 0,5 punt dus de 3e plaats zijn voor Henk en Nanda (16,5 punten).

4e plaats is voor Maike en de 5e plaats is voor Erik. Het staat zo dicht bij elkaar in deze groep dat is prachtig dus allemaal TOP gedaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.