• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

Wie ben ik ? 

Mijn naam is Henk Vanetie en woonachtig in Nijmegen - de oudste stad van Nederland. Ik ben geboren en getogen Nijmegenaar en alweer 38 jaar gelukkig getrouwd met Mirjam. en vader van 2 kinderen.

Ik fotografeer nu 17  jaar waarvan de laatste 10 jaar erg actief. Ik ben de oprichter van Fotowandeling Nijmegen waar ik fotowandelingen en diverse workshops fotografie verzorg door het centrum van Nijmegen en in de natuurgebieden De Hatertse / Overasseltse Vennen, als De Stadswaard.

Dit doe ik met meer dan 100% enthousiasme en inzet. Mijn doel is om de deelnemers wat bij te leren in de fotografie en dat zij tevreden en met een grote lach naar huis gaan. Vanuit deze fotowandelingen verzorg ik nu diverse workshops en met succes, zie de vele reacties.

De vraag die ik ook regelmatig krijg - Henk doe jij ook bruiloften of fotoshoots? Ik ben gestopt met het fotograferen van bruiloften, daar vind ik op dit moment de tijd niet meer voor, maar wie weet. . Ik vind het super leuk maar je moet soms kiezen. ! Ik ben me gaan specialiseren in natuur en landschapsfotografie.

Portret- Loveshoots doe ik alleen in opdracht.. Ik ben in mentoring/training geweest bij één van de beste bruids-portretfotografen van Nederland Damon Pijlman. Hij heeft mij de fijnste kneepjes van het vak geleerd, anders leren kijken en denken.  Tevens heb ik aan zijn werkwijze / foto's mogen snuffelen wat natuurlijk super is. Tenslotte wil je het van de beste leren, waaronder ik een Photography Transformation Masterclass van Tim Shields heb afgerond.

Momenteel ben ik ook werkzaam bij Foto Roos waar ik als fotograaf/begeleider van 4 fotografiegroepen werk.

 

De passie, enthousiasme en de vreugde in fotograferen is enorm aanwezig en altijd geweest. Het is net als zuurstof, ik kan niet meer zonder. 

Zie Nijmegen  door de Lens van uw Camera

VOOR WIE? Iedereen die van wandelen en fotografie houdt, ervaren of onervaren. Door de lens van de camera krijg je een ander beeld en beter inzicht op de oudste stad van Nederland.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik ken deze stad als mijn broekzak. Wanneer ik door het centrum van Nijmegen loop of door de natuurgebieden De Stadswaard en De Vennen, dan denk ik vaak dit moet toch iedereen gezien hebben.

Ik zie gidsen met veel toeristen door de stad heen wandelen en vertellen alles over onze mooie oude stad.  Sommige toeristen vinden de historie van de stad fascinerend en sommige willen gewoon mooie foto's maken. Vaak is de tijd te kort om mooie foto's te maken en misschien ben wel je meer geïnteresseerd in het maken van mooie foto's en een klein stukje historie.

Ben jij één van deze mensen dan ben je bij ons aan het goede adres. Ik wil graag creatieve tips geven op het gebied van fotografie en daarbij geef ik een stukje historisch commentaar. Dat is mijn inspiratie en motivatie om van fotowandelingnijmegen.nl iets unieks te maken, de reacties zijn fantastisch en daar word ik heel gelukkig van,  zie de reacties maar !

Een andere reden voor jou kan zijn, je weet niet precies welke camera instellingen je moet gebruiken, je twijfelt over de compositie en je mist de beleving van de stad of je bent op zoek naar de verborgen schoonheid van Nijmegen, de mooie plekjes ! Ik ga je helpen om die mooie foto te maken en die verborgen plekken te ontdekken. Ik beloof je een leuke, inspirerende en gezellige fotowandelingen DownTown Nijmegen of in de natuurgebieden.

 

Spreek je dit aan?  Boek dan één van onze wandelende workshops. Wilt je meer informatie dan kunt verder kijken op onze website of je kan contact opnemen met mij. Onze groepen zijn minimaal 5 personen en niet groter dan 12 personen.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en enthousiast te maken over Nijmegen en zijn omgeving. Ga je mee op ontdekkingstocht? Ook als bedrijf kan deze stads-fotowandeling boeken. Klik en kies hier uw fotowandeling !

 

Heb je vragen over één van onze fotowandelingen of workshops vul dan jouw naam en emailadres in met de vraag en dan kom ik er z.s.m. op terug.

Of geef gewoon een telefoontje 06-2933 3465 of stuur een email info@fotowandelingnijmegen.nl .

Met Nimweegse groet,

Henk Vanetie