• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

Geef AUB een reactie wat je van onze workshops/fotowandelingen vindt

Heel erg bedankt voor uw medewerking.

Rating: 4.5172413793103 sterren
29 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jan v Triest
een maand geleden

Voor de eerste keer met een fotowandeling mee geweest. Kende Henk al van de staanwol fotografie. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Zeer leuke wandeling met diverse nuttige tips. Aanrader

Marja van Merkestein
een maand geleden

Gisteren mee geweest met de fotowandeling in het vennengebied. Kees en ik hebben genoten en het zeker voor herhaling vatbaar. Henk vertelt met veel enthousiasme en geeft goede tips voor de fotografie. We kijken uit naar de stadswandeling in Nijmegen. Kees en Marja

Flore Schraven
2 maanden geleden

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame dierentuin-workshop.

Henri van Wijk
4 maanden geleden

Zaterdag 6 Mei deel genomen aan de workshop fotograferen in de dierentuin van Overloon. Samen met mijn dochter heb ik een geweldig dag gehad, vol met leerzame tips en adviezen van Henk. Is een echte aanrader.

Ivon
5 maanden geleden

Super dag vandaag gehad met fotowandeling Nijmegen in de dierentuin van Overloon. Mooie foto's kunnen maken onder de enthousiaste leiding van Henk Vanetie. En weer enkele tips en tricks gekregen.

Marja Hakkoer
5 maanden geleden

Zondag 30 April een prachtige fotowandeling in de Haterse vennen onder begeleiding van de zeer enthousiaste Henk. Mooie verhalen over het gebied, goede aanwijzigingen voor het maken van foto’s, en aanschaffen van goede accessoires. Al met al een fijne, leerzame ochtend. Dank Henk..

Jos van Aarle
5 maanden geleden

het was een mooie en leerzame wandeling.
en nog gezellig ook.
bedankt Henk

gerdien thomassen
5 maanden geleden

hallo henk,
ik vond de workshop vorige week bij de valk roofvogel super leuk en gezellig ga snel weer een workshop doen bij jou, groetjes gerdien thomassen

Rob de Lelij
5 maanden geleden

Vandaag, 30 april mee gewandeld door het prachtige gebied van de haters Vennen. Het was een gezellige groep waarmee we al fotograferend door de natuur trokken. Dit alles onder de bezielende leiding van Henk. Tussendoor kregen we weer veel tips en trics. Al met al een leuke fotowandeling.

Marc Thonen
5 maanden geleden

Een prachtige wandeling in de Hatertse Vennen. Dank Henk, voor jouw achtergrondverhalen bij deze omgeving, je tips, tricks en vooral humorvolle begeleiding. Wij komen graag eens terug bij je!