• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

Geef AUB een reactie wat je van onze workshops/fotowandelingen vindt

Heel erg bedankt voor uw medewerking.

Rating: 4.5384615384615 sterren
26 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Henri van Wijk
16 dagen geleden

Zaterdag 6 Mei deel genomen aan de workshop fotograferen in de dierentuin van Overloon. Samen met mijn dochter heb ik een geweldig dag gehad, vol met leerzame tips en adviezen van Henk. Is een echte aanrader.

Ivon
een maand geleden

Super dag vandaag gehad met fotowandeling Nijmegen in de dierentuin van Overloon. Mooie foto's kunnen maken onder de enthousiaste leiding van Henk Vanetie. En weer enkele tips en tricks gekregen.

Marja Hakkoer
een maand geleden

Zondag 30 April een prachtige fotowandeling in de Haterse vennen onder begeleiding van de zeer enthousiaste Henk. Mooie verhalen over het gebied, goede aanwijzigingen voor het maken van foto’s, en aanschaffen van goede accessoires. Al met al een fijne, leerzame ochtend. Dank Henk..

Jos van Aarle
een maand geleden

het was een mooie en leerzame wandeling.
en nog gezellig ook.
bedankt Henk

gerdien thomassen
een maand geleden

hallo henk,
ik vond de workshop vorige week bij de valk roofvogel super leuk en gezellig ga snel weer een workshop doen bij jou, groetjes gerdien thomassen

Rob de Lelij
een maand geleden

Vandaag, 30 april mee gewandeld door het prachtige gebied van de haters Vennen. Het was een gezellige groep waarmee we al fotograferend door de natuur trokken. Dit alles onder de bezielende leiding van Henk. Tussendoor kregen we weer veel tips en trics. Al met al een leuke fotowandeling.

Marc Thonen
een maand geleden

Een prachtige wandeling in de Hatertse Vennen. Dank Henk, voor jouw achtergrondverhalen bij deze omgeving, je tips, tricks en vooral humorvolle begeleiding. Wij komen graag eens terug bij je!

Fabiënne
2 maanden geleden

Leuk om jouw enthousiasme en passie voor de fotografie tijdens deze foto wandeling te zien Henk. Het geeft mij in elk geval nog meer motivatie om verder te gaan oefenen met fotograferen en er alles van te willen weten.

Monica Groenveld
2 maanden geleden

Een erg leuke en interessante Fotowandeling gemaakt in de Stadswaard. Wat een mooi gebied. Henk, super bedankt weer voor jouw enthousiaste begeleiding!

Mieke Oosters
2 maanden geleden

Een leerrijke ochtend .
Warm en vriendelijk !!!