• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

De  workshops en fotowandelingen van Fotowandeling Nijmegen wijken zeker soms van de regels af. 

Net als de oudste stad van Nederland en haar natuurgebieden !

Leerzaam, Enerverend, Inspiratie - Sfeer & Beleef Nijmegen e.o.

De workshops staan voor plezier, leerzaam, beleving, tips & trucs , bijzondere locaties en geschiedenis

De workshops zijn voor de beginnende en de gevorderde fotograaf

Fotowandeling Nijmegen ambassadeur van Chipclean, Foto Roos, Puur Dans, H&Y filters, Leofoto statieven !

FOTOWANDELING NIJMEGEN

 

Fotowandelingen Nijmegen omstreken.

The Nijmegen Experience is een fotowandeling door Nijmegen, uniek in zijn soort en wie kan dat beter dan een echte Nijmegenaar is er één die je een keer beleefd moet hebben.

Foto Ontdekkingstocht Nijmegen 

Welkom in Nijmegen !  De stad waar de Romeinen al rondliepen, waar Karel de Grote een paleis bouwde en waar mensen van over de hele wereld naartoe komen om de Vierdaagse te wandelen.

Workshop Stadsfotografie Nijmegen

In deze praktijkgerichte en innovatieve workshop wandelend met een Nijmegenaar is ook nog eens de beste manier om Nijmegen te leren kennen. Het is de meest enerverende  workshop door Nijmegen.

Workshop Natuur-Avondfotografie Stadswaard

Deze workshop neem ik je mee door het schilderachtige gebied van de Oude Waal en de Stadswaard. Het is een echt avontuur om hier te zijn. Wij gaan o.a. aan het werk met H&Y filters en landschap-natuurfotografie.

De donkere kant van Nijmegen

Is een workshop in het donker waar ik je meeneem naar de donkere zijde van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. De zon gaat langzaam onder en dan komt het mooie licht. Op dat moment komen er nieuwe                                                                                 mogelijkheden.

Workshop Natuurfotografie De Vennen

Een van de mooiste Vennen gebieden van  de regio of misschien wel van Nederland.    Deze workshop zal een betoverende belevenis zijn.De Hatertse en Overasseltse Vennen hebben in elk jaargetijden zijn eigen                                                               kleur en geur.

NIEUW bij Fotowandeling Nijmegen.

Workshop Roofvogel Fotografie i.s.m. De Valk Roofvogels. Vind jij het ook zo gaaf om actiefoto's van roofvogels te maken en je niet precies weet hoe je dat moet doen? Schrijf je dan snel in om dit te leren. gaat naar huis met                                                           hele gave foto's

                                                        Voor meer info https://bit.ly/3ejzSMF

Privé Basiscursus Fotografie in 1 op 1 op 1

Je denkt er wel eens aan om een leuke camera te kopen, Met een mooie camera kom je er niet altijd Wil je snel en goed leren fotograferen klik dan hier voor meer info: 

Nooit meer op de Automatische Stand                                                                         fotograferen!  https://bit.ly/2LWSCno

Staalwol Draaien - Uniek en met de mooiste Locaties in Nijmegen

Deze avondworkshop staat in het teken van Staalwol Draaien op een unieke plaats in Nijmegen. tevens zullen wij er alles doen om dit zo spectaculair te laten verlopen en dat je met mooie platen naar huis gaat.

Danny van den berg is de Artist deze avond, Danny heeft al diverse workshops verzorgd met een groot succes. De workshop staat in het kader van nieuwe dingen uitproberen dus wie weet maak je wel een primeur mee. U leert hoe dit spektakel het beste op de foto kan krijgen. Momenteel ligt deze workshop stil i.v.m. Corona en lange dagen. Wij zullen eind september 2021 hopelijk weer starten.

In samenwerking met importeur van Benro Foto Video Retail is er een ambassadeurschap ontstaan van Benro Statieven-  het merk voor jou statief !

Over Benro

FotoVideoRetail is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie. Na het zien en voelen van de Benro producten en het eerste contact met de fabriek Benro Precision Machinery Co, .LTD in 2008, waren wij enorm verbaasd dat dit product nog niet officieel geïmporteerd werd voor de Nederlandse fotografiemarkt. Een merk wat in meer dan 40 landen wereldwijd actief is en zonder meer het nummer 1 statiefmerk van Azië is, behoort volgens ons ook voet aan de grond te hebben in de kleine maar wel economische sterke BeNeLux.

https://bit.ly/Benro-Statieven

 

Stof op de beeldsensor van uw digitale SLR ?

Chipclean  lost dit probleem professioneel op ! Ton en Liz zij bevlogen in hun vak en ontvangen u graag met open armen, de koffie staat klaar voor u.

Sommige mensen vragen zich af waarom de autofocus niet naar behoren werkt? Daar zijn meerdere oorzaken voor, vet of stof op de spiegel, haren en pluisjes voor de focus sensor, vervuiling is vaak de oorzaak van een slecht werkend focus systeem. Chipclean maakt meer schoon dan alléén de sensor, wij reiniging de hele camera, zodat je optimaal kan vertrouwen op je apparatuur.

Info Chipclean  https://bit.ly/32IftNl

H&Y Magnetisch filtersysteem.

Het gepatenteerde magnetische K-Series lensfilter systeem van H&Y bestaat uit verschillende vierkante en rechthoekige grijsverloopfilters, die je middels een magnetische houder eenvoudig op je cameralens klikt. Dankzij de magnetische bevestiging zijn de verloopfilters soepel omhoog en omlaag te schuiven, waardoor je het verloop aan kunt passen aan de horizon in je beeld. Zowel de K-Series Holder als de filterframes zijn magnetisch. Het is dus mogelijk om meerdere filters over elkaar te gebruiken.

o.a. Te Koop bij Foto Roos

In 1936 begon René de Roos zijn fotohandel, destijds niet meer dan een trekautomaat met fotorolletjes aan de muur. Nu is Foto Roos nog een van de oudst gevestigde fotohandels van Nijmegen, al sinds de jaren vijftig aan de Hazenkampseweg. Vorige eigenaar Henk Kooijman begon er in 1967 als leerjongen. Al jarenlang runnen Jos en Ton deze oude (87 jaar) traditionele en mooie winkel aan de hazenkampseweg in Nijmegen.

 

Wij geloven dat fotografie bijdraagt om op een intense manier naar de wereld te kijken! Vanuit onze kernwaarden van leraarschap, met een bak vol expertise en met oog voor onze klanten inspireren we fotografie lievend Nijmegen. Met de juiste fotografieproducten, pas- en studiofotografie en vanuit fotografiecursussen en -werkgroepen zorgen we ervoor dat Nijmegen echt kijkt.

https://bit.ly/Winkel-Foto-Roos

 

Onder leiding van Anouk en Lotte draait dansschool Puur al 10 jaar. 

Bij PUUR! Dans voor mensen met een beperking draait het vooral om lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet. Iedereen met een beperking krijgt bij ons de kans om in groepsverband te dansen en te stralen.

In iedere les worden de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken en uitgedaagd zodat bij iedereen het beste naar boven kan komen. In de danslessen, optredens van PUUR! staan dan ook individuele aandacht, zelfvertrouwen en ontwikkeling centraal.

Fotowandeling Nijmegen ondersteunt PUUR !

Info Puur Dans