Praktijk Workshop Basis Fotografie - NIEUWE STIJL

1 op 1 Basiscursus Fotografie - OP AANVRAAG 

Je denkt er wel eens aan om een leuke camera te kopen, dat zijn mooie en fijne gedachtes want fotograferen is zo gaaf en zo leuk te doen.  

Met een mooie camera kom je er niet altijd waar je naar toe wilt, daarom adviseer ik iedereen om een cursus fotografie te volgen of dat nu bij mij of bij een andere fotograaf is - voorkeur natuurlijk deze bij mij te volgen. 

 

Wat maakt het verschil tussen een Basiscursus Fotografie en Praktijk Workshop Basis Fotografie?

Wij gaan samen op stap 1 op 1 en ik leer je de basis principes van het fotograferen. Wij gaan een hele ochtend van 08.30 uur tot ca. 12.30 uur op stap met onze camera's door het oude en mooie centrum van Nijmegen. Tijdens deze praktijk basisworkshop leer ik je alles op het gebied van Diafragma, Sluitertijden, ISO m.a.w. het fotograferen in de M-stand (Manuele Stand). In de M-stand zal je zien dat je foto's veel mooier worden dan op de Automaat.

Het fotograferen wordt dan een stuk interessanter en leuker om te doen. Je denkt misschien  wel eens wat is er toch allemaal mogelijk met zo'n camera en ga ik dit snappen? Ik verzeker je  wanneer je deze praktijk workshop basisfotografie hebt gevolgd weet jij veel meer over fotografie en je camera. Dus m.a.w. je gaat dit snappen !

Voor wie is deze praktijk workshop bedoeld?

 • een ieder die begint of meer wilt weten over fotografie (half gevorderd)
 • een ieder die een camera heeft waar je Diafragma, Sluitertijd en ISO kan instellen
 • die heel graag van de Automatische stand af wilt
 • voor iedereen die mooiere foto's wilt maken
 • als je graag met een ervaren fotograaf op stap gaat
 • en voor iedereen die van humor en gezelligheid houdt
 • je weet nu alles om een goede foto te maken

 

Wat ga je leren?

 • de bediening van je camera 
 • het fotograferen in de M-Stand 
 • de belichtingsdriehoek - hoe staan deze met elkaar in verhouding
 • diafragma - scherpte / diepte in je foto's
 • sluitertijden en ISO
 • composities
 • het maken van scherpe foto's
 • Ter plekke worden foto's getoond en besproken
 • en nog veel meer leerzame tips & trucs
 • een ieder krijgt digitaal een leerboekje die je kan uitprinten om deze in je fototas te doen.

Dit allemaal in 1 ochtend (in overleg wij plannen dit samen) . Ik beloof je dat jij vanaf deze dag andere en betere foto's gaat maken. 

 

Bij inschrijving krijg je een email-bevestiging waar ik vraag met welke merk en type camera je fotografeert en wat je echt zou willen leren.

De prijs bedraagt slechts € 229,00 inclusief een bakkie koffie/thee, lunch en een digitale gids die je dan altijd bij je hebt..

 

 

We gaan samen op stap en ik leer je "on the job" fotograferen. Dat is de beste manier om het te leren, direct in de praktijk. We beginnen met een beetje theorie en daarna de praktijk.

Wij maken samen in overleg een afspraak op een zaterdag of zondagmorgen. Op deze ochtend gaan we heerlijk op pad met onze camera's en vanaf nu ga je voor altijd betere en andere foto's maken.

Leuk dat je gaat inschrijven.
Bij vragen mag je mij altijd bellen 06-2933 3465 of mailen info@fotowandelingnijmegen.nl
Groetjes Henk

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon Peters
6 maanden geleden

Hoi Henk, praktijk workshop basis fotografie en 1 op 1 basis fotografie, zou ik geweldig vinden om te doen.
Ik wil graag meer/ altijd op de M- stand foto’s maken.
De foto’s van de deelnemers van de stadswandeling zijn geweldig. Waarom zie ik deze doorkijkjes niet?
Ben benieuwd naar je reaktie.
Groeten Marjon Peters
0625201846

Sander
8 maanden geleden

Onlangs met Henk door Nijmegen gestruind. Hij heeft mij tijdens de wandeling de basis van fotografie geleerd en me nog enthousiaster gemaakt dan ik al was. Super leuk!

Sanne Nicolaes
een jaar geleden

Gister heb ik samen met mijn zus onze camera mogen leren kennen dankzij Henk. Dankzij zijn heldere uitleg, aandacht en voorbeelden hadden we al snel door waar we allemaal op moeten letten. De passie voor fotografie is nu nog groter geworden. Dank je wel Henk voor de fijne en leerzame ochtend!

Dora Donga
een jaar geleden

Beste Henk,

Ik wil mijn man verrassen met een verjaardagscadeau. Een workshop fotografie lijkt me heel leuk. Hij heeft geen ervaring met fotograferen. Wat denk je dat beter is. Eerst een prive workshop basisfotografie en daarna deelnemen aan een van de workshops landschapsfotografie of andersom? We hebben een fotocamera, maar ik moet nog kijken of die voldoet aan de eisen. Zo niet, wat voor camera stel je voor? Dank bij voorbaat voor je reactie. Dora Donga 06 22696141

Stijn
een jaar geleden

Zeer leerzame en leuke wandeling gehad samen met Henk: ongelofelijk veel kennis, op alle vragen een antwoord. Het fotograferen was nog nooit zo duidelijk, dank!

Maja
een jaar geleden

Ik heb de 1 op 1 fotowandeling gedaan. Het was erg leuk en leerzaam! Alle tijd om veel vragen te stellen aan Henk, en ook meteen dingen te gaan oefenen. Veel geleerd over fotografie en over mijn camera. Het was leuk en nuttig!

Inge Otzen
2 jaar geleden

Ik heb de 1 op 1 wandeling gedaan. Hoewel de tijd voorbij vloog, heb ik veel over de basis kunnen leren. Zeker een goede opstart om nu zelf verder te gaan oefenen!

Willeke
2 jaar geleden

Hoi Henk even een bericht omdat het onduidelijk is. wij willen met zijn 3 de basiscursus doen die van €19.00 klopt die wel omdat er onder staat €199 wat kost deze nu???? Gr

Ellie Alders
2 jaar geleden

Hoi Henk lijkt me leuk om keer dieper in mijn camera te klimmen samen met jouw deskundigheid. Ik krijg het maar niet voor elkaar en heb vaak verkeerde belichting of onscherpe foto's. Benieuwd of jij tips en trucs hebt voor me zodat ik met plezier kan fotograferen ipv met veel stress omdat ik er soms echt niet uit kom. Heb Nikon z50 meer diverse objectieven waaronder ook een 500mm.
Ik hoor het graag wanneer je mogelijkheden zijn m
Groet Ellie Alders

nol
3 jaar geleden

Afgelopen Zaterdag heb ik de workshop 1op1 gevolgd bij Henk.
Omdat ik kiekjes kon maken op de automaat,en de vele mogelijkheden van mijn camera onbenut liet, heb ik gekozen voor de 1 op 1 workshop.
Welnu ,ik ben zeer tevreden over de manier waarop Henk je met de camera leert om te gaan en wat de mogelijkheden ,en functies zijn. Ook zijn uitleg over de belichtingsdriehoek en de daarmee gepaard gaande stops, waren na de workshop voor mij duidelijk. Nu kan ik kiekjes maken zonder de camera op de automaat te zetten,wat veel interessante opties levert.Ik ben dan ook zeer content met de workshop die door Henk is gegeven.
Kortom een echte aanrader om wat meer van fotograferen te leren,met een persoonlijke touch van Henk. Bedankt hiervoor.
groet, Nol