Nieuw Foto Ontdekkingstocht in Nijmegen 13-12-2020.

Praktijk Workshop Basis Fotografie - NIEUWE STIJL

1 op 1 Basiscursus Fotografie - OP AANVRAAG 

Je denkt er wel eens aan om een leuke camera te kopen, dat zijn mooie en fijne gedachtes want fotograferen is zo gaaf en zo leuk te doen.  

Met een mooie camera kom je er niet altijd waar je naar toe wilt, daarom adviseer ik iedereen om een cursus fotografie te volgen of dat nu bij mij of bij een andere fotograaf is - voorkeur natuurlijk deze bij mij te volgen. 

 

Wat maakt het verschil tussen een Basiscursus Fotografie en Praktijk Workshop Basis Fotografie?

Wij gaan samen op stap 1 op 1 en ik leer je de basis principes van het fotograferen. Wij gaan een hele ochtend van 08.30 uur tot ca. 12.30 uur op stap met onze camera's door het oude en mooie centrum van Nijmegen. Tijdens deze praktijk basisworkshop leer ik je alles op het gebied van Diafragma, Sluitertijden, ISO m.a.w. het fotograferen in de M-stand (Manuele Stand). In de M-stand zal je zien dat je foto's veel mooier worden dan op de Automaat.

Het fotograferen wordt dan een stuk interessanter en leuker om te doen. Je denkt misschien  wel eens wat is er toch allemaal mogelijk met zo'n camera en ga ik dit snappen? Ik verzeker je  wanneer je deze praktijk workshop basisfotografie hebt gevolgd weet jij veel meer over fotografie en je camera. Dus m.a.w. je gaat dit snappen !

Voor wie is deze praktijk workshop bedoeld?

 • een ieder die begint of meer wilt weten over fotografie (half gevorderd)
 • een ieder die een camera heeft waar je Diafragma, Sluitertijd en ISO kan instellen
 • die heel graag van de Automatische stand af wilt
 • voor iedereen die mooiere foto's wilt maken
 • als je graag met een ervaren fotograaf op stap gaat
 • en voor iedereen die van humor en gezelligheid houdt
 • je weet nu alles om een goede foto te maken

 

Wat ga je leren?

 • de bediening van je camera 
 • het fotograferen in de M-Stand 
 • de belichtingsdriehoek - hoe staan deze met elkaar in verhouding
 • diafragma - scherpte / diepte in je foto's
 • sluitertijden en ISO
 • composities
 • het maken van scherpe foto's
 • Ter plekke worden foto's getoond en besproken
 • en nog veel meer leerzame tips & trucs
 • een ieder krijgt digitaal een leerboekje die je kan uitprinten om deze in je fototas te doen.

Dit allemaal in 1 ochtend (in overleg wij plannen dit samen) . Ik beloof je dat jij vanaf deze dag andere en betere foto's gaat maken. 

 

Bij inschrijving krijg je een email-bevestiging waar ik vraag met welke merk en type camera je fotografeert en wat je echt zou willen leren.

De prijs bedraagt slechts € 149,00 inclusief een bakkie koffie/thee en een digitale gids die je dan altijd bij je hebt..

 

 

We gaan samen op stap en ik leer je "on the job" fotograferen. Dat is de beste manier om het te leren, direct in de praktijk. We beginnen met een beetje theorie en daarna de praktijk.

Wij maken samen in overleg een afspraak op een zaterdag of zondagmorgen. Op deze ochtend gaan we heerlijk op pad met onze camera's en vanaf nu ga je voor altijd betere en andere foto's maken.

Leuk dat je gaat inschrijven.
Bij vragen mag je mij altijd bellen 06-2933 3465 of mailen info@fotowandelingnijmegen.nl
Groetjes Henk

Reactie plaatsen

Reacties

nol
4 maanden geleden

Afgelopen Zaterdag heb ik de workshop 1op1 gevolgd bij Henk.
Omdat ik kiekjes kon maken op de automaat,en de vele mogelijkheden van mijn camera onbenut liet, heb ik gekozen voor de 1 op 1 workshop.
Welnu ,ik ben zeer tevreden over de manier waarop Henk je met de camera leert om te gaan en wat de mogelijkheden ,en functies zijn. Ook zijn uitleg over de belichtingsdriehoek en de daarmee gepaard gaande stops, waren na de workshop voor mij duidelijk. Nu kan ik kiekjes maken zonder de camera op de automaat te zetten,wat veel interessante opties levert.Ik ben dan ook zeer content met de workshop die door Henk is gegeven.
Kortom een echte aanrader om wat meer van fotograferen te leren,met een persoonlijke touch van Henk. Bedankt hiervoor.
groet, Nol

Debby Janssen
7 maanden geleden

"afgelopen zaterdag een zeer leerzame workshop gehad...voor de beginnende fotografie. kom op de A stand binnen, maar fotografeer nu op manual 😀 Beetje koud, maar veel geleerd! Henk, nogmaals bedankt en tot een volgende keer"

Debby Janssen
8 maanden geleden

Hoi Henk,

Graag zou ik me op willen geven voor een workshop basis fotografie, maar ik zie geen data..
Zou je mij kunnen informeren wanneer deze weer starten?

Groetjes Debby Janssen

Lysbet
10 maanden geleden

Aan mij de eer, als eerste deelnemer in 2021 mee te doen aan de nieuwe cursus basis fotografie nieuwe stijl, 1-1. Een bewuste keus van mij op een 1-1 cursus te vinden. Het email-contact met Henk verliep al heel erg leuk, heb me daarom ook meteen aangemeld. Gister ochtend was het dan zover. Henk is een heel erg enthousiast persoon en fotograaf en weet op een hele toegankelijk manier zijn kennis over te dragen. Ik heb heel erg veel geleerd gister! Nogmaals bedankt Henk!