Een uniek en nieuw e-Book over Nijmegen. Aan de hand van dit e-BOOK loop je heerlijk door de oudste stad van Nederland.

In dit e-BOOK staat de route, foto-opdrachten en natuurlijk de mooiste gebouwen / locaties met de nodige informatie. 

Kan je niet meedoen met The Nijmegen Experience dan is dit e-BOOK een heel goed alternatief. Dan kan je zelf bepalen de tijd en wanner je dat gaat doen.

Ik zeg:

Welkom in Nijmegen!  De stad waar de Romeinen al rondliepen, waar Karel de Grote een paleis bouwde en waar mensen van over de hele wereld naartoe reizen om de Nijmeegse Vierdaagse te wandelen. ‘Old city, young vibe’ zeggen we over onszelf. Want hoewel er zo’n 2000 jaar verstreken is sinds de stad als Noviomagus het licht zag, bruist deze Waalstad nog altijd van het leven. 

Nijmegen heeft zoveel te bieden. Ik wil jullie onze stad laten zien door middel van dit e-BOOK, de Fotowandeling slingert door de oudste stad van Nederland. Je krijgt de mooiste plekjes te zien, unieke beelden, schilden en de mooiste en oudste gebouwen van Nederland. Te veel om op te noemen. Je gaat Nijmegen ontdekken met in je ene hand een e-BOOK en in de andere je camera.

Dit e-BOOK is nu te KOOP !

Veel plezier, wandel ze, Henk!

Welkom in NIJMEGEN "OLD_CITY - YOUNG VIBE" !

In deze unieke e-BOOK (informatie-routegids) vindt je een hele mooie wandeling. De route neemt je mee door het oude en historische centrum van Nijmegen - De Oudste Stad van Nederland. Ik neem je mee naar de mooiste locaties, unieke plekjes, schilden, de mooiste en oudste gebouwen van Nederland.

In 30 pagina's leer je iets over Nijmegen, staan er foto-opdrachten en foto's in.

In PDF formaat, te gebruiken op je telefoon, tablet of je print deze uit het is aan jou. Het is strikt verboden om deze met anderen te delen (copyright).

Er gaat 15% van de opbrengst naar een goed doel (deze kan ieder jaar weer anders zijn). 

Wanneer je betaald hebt krijg je z.s.m. de informatie-routegids. 

Deze fotowandeling is gemaakt en geschreven door een echte Nijmegenaar. 

Mijn naam is Henk Vanetie. Ik wil je bedanken voor het aankopen van deze unieke gids.

Heel veel plezier met deze mooie fotowandeling.

Met Nimweegse groet,

Henk Vanetie