• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

HELGOLAND - een compleet verzorgde fotoreis voor o.a. de vogel- , natuur en wildlife fotograaf 

 

De eerste fotoreis van Fotowandeling Nijmegen / Vanetiefotografie  i.s.m. Foto Roos uit Nijmegen. deze reis gaat naar Helgoland !

Een klein wadden eilandje (1.7km) gelegen in de Noordzee, het Noorden van Duitsland .

Het wordt een fotoreis waar je begeleidt door fotograaf Henk Vanetie. Ik zal vele tips & trucs met jou delen zodat je met mooie foto's thuis komt. In deze reis wordt je  de hele reis begeleidt door een professionele fotograaf.  Helgoland staat bekend om zijn kolonie Jan van Genten. Deze vogels broeden  in de maanden Mei en Juni op de rotsen van Helgoland. 

Er broeden namelijk zo'n 10.000 paar Jan van Genten op Helgoland. Dit is toch wel heel bijzonder om te zien en de vogels vliegen dan af en aan met allerlei materiaal in de bek. De Jan van Genten vind je bovenop het eiland, aan de noordoostkant van het eiland, aan de kliffen.

We gaan in deze  reis ook  2x naar het eiland Düne, waar wij met een pendelboot naar toe gaan om daar de zeehonden en kegelrobben te fotograferen. Tevens vindt je hier ook verschillende soorten vogels (er zijn inmiddels meer dan 430 verschillende soorten waargenomen)..

Helgoland en Dune is een must-to-see voor de natuurfotograaf. Het wordt een fotoreis om niet snel te vergeten !