• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en Diverse Workshops zijn per direct te boeken. Snelle boekers krijgen 10% korting vul code ACTIE1022 in!
  • Actie geldt tot 1 september 2022 !! Geldt niet voor de roofvogel workshop.

Tijdens deze fotowandeling neem ik je mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken van de oudste stad van Nederland NIJMEGEN. 
Als trotse Nijmegenaar zal ik je de stad op een andere manier laten zien, namelijk door het oog van de camera. Ik vertel je wat over de geschiedenis van deze mooie oude stad en laat je de mooiste foto's maken. Tips & Trucs zullen zeker weer rijkelijk verdeeld worden.


Deze fotowandeling is in principe "gratis" maar ik vraag zoals altijd een vrijwillige bijdrage. Dit betekent dat ik het bekende witte doosje weer rond laat gaan. Vond je het niks geef je niks, zo simpel is het.

Ik zal er alles aan doen om er een hele mooie en gezellige fotowandeling van te maken.

Ben jij enthousiast over deze aanpak meld je dan direct aan.  Er is maar plaats voor maximaal 12 deelnemers. Ik zie je graag tegemoet en ik beloof je een gezellige maar vooral een leerzame ochtend. 

Voor reacties van vorige deelnemers http://bit.ly/2Bo2O4h

Doorgang minimaal 5 personen groepen zijn tot maximaal 12 personen. Duur is ca. 3,5 uur.


Met Nimweegse Groet,

Henk Vanetie

The Nijmegen Experience is een unieke fotowandeling waar ik je mee neem naar de mooiste en meest bijzondere plekken van de oudste stad van Nederland NIJMEGEN. 

Het is niet zo maar een fotowandeling , het is een fotowandeling met een workshopachtig karakter. Ik leer je de beste foto's maken met de juiste instellingen. Ik leer je anders kijken in standpunten en perspectieven etc..


Als trotse Nijmegenaar zal ik je de stad op een andere manier laten zien, namelijk door het oog van de camera. Ik vertel je wat over de geschiedenis van deze mooie oude stad en laat je de mooiste foto's maken. Tips & Trucs zullen zeker weer verdeeld worden.

Deze unieke en leerzame fotowandeling/experience kost maar slechts € 29,00 p.p. incl. een bakkie koffie of thee.
Ik zal er ook alles aan doen om er een hele mooie en gezellige fotowandeling van te maken. 

Ben jij enthousiast over deze aanpak meld je dan direct aan.  Er is maar plaats voor maximaal 12 deelnemers. Ik ontmoet je graag in de mooie stad Nijmegen en ik beloof je een gezellige maar vooral een leerzame ochtend. 

U ontvangt ca. 5 dagen van te voren alle informatie over deze workshop.

Doorgang minimaal 5 personen groepen zijn tot maximaal 12 personen. Duur is ca. 3,5 uur.

Tot zondagmorgen 2 oktober 2022 ! We zullen rond 08.30 starten.

Met Nimweegse Groet,

Henk Vanetie

 

Reactie plaatsen

Reacties

Robert Dame
7 maanden geleden

Hoi Henk,
Hopelijk kun je alles weer opstarten 👍
Gr. Robert

Marion Meij
een jaar geleden

Ha Henk,,
we kennen elkaar van tennis. Ik speel bij Vormer. Af en toe met Anja Jelissen. Kwam Mirjam met je dochter paar weken geleden tegen in Wijchen en kreeg je visitekaartje.
Heb je a.s. zondagmiddag een fotowandeling op de planning staan of ben je lekker met de camper weg? Wij zijn met zijn 4-tjes. Waarvan eentje 5 maanden zwanger is, maar zeer sportief. Haterse Vennen heeft de voorkeur. En anders iets in de toekomst. Ik snap dat het vakantietijd is.
Positieve en zonnige groet,
Marion Meij

Voor meer reacties wil ik je verwijzen naar reactie pagina - http://bit.ly/2Bo2O4h