• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

EEN ECHT KUNSTWERK AAN   DE MUUR !

Een foto op Alu-Dibond ? Waarschijnlijk nooit van gehoord. Het is een populaire manier van muurdecoratie. Het is een foto-art wat steeds vaker wordt toegepast. Wat houdt het in?

Dibond is niets anders dan een ander woord voor aluminium. Door de foto er direct op het aluminium te drukken krijg je een heel mooi en verrassend effect van de foto. Echt TOP !

Kies welke foto u wilt bestellen (onderaan deze pagina) of u kiest voor een eigen foto (deze moet even gemaild worden) en wij doen de rest !

U kan ook foto's bestellen (i.c.m. met Alu-Dibond tegen € 0,00) van bijv. onze mooie stad Nijmegen, Avond foto's , Natuurfoto's , dieren etc... U kunt de foto's in de volgende maten bestellen:

Specificaties:  Rechthoekig, Dibond, 3mm dik, 4/0 (enkelzijdig full color), zonder luxe afwerking, per stuk. Wordt geprint direct op hetDibond plaatmateriaal, geen boorgaten, excl. afstandhouders en ophangelementen (optioneel te bestellen)

Prijzen zijn incl. foto en incl.btw

300cm breed x 45cm hoog - € 325,50 incl.btw

250cm breed x 37cm hoog - € 297,50 incl.btw

200cm breed x 33cm hoog - € 289,75 incl.btw

 

Hoe werkt het ? Kies uw formaat, kies evt. uw ophangelement en evt. een gekozen foto en plaats deze in het winkelwagentje.

U koopt een foto met een fameting van 300cm x 45cm hoog.

Vergeet u ophangelementen NIet te bestellen !

In divers eformaten te verkrijgen.

3 stuks bij 300cm en 250cm afdrukken

2 stuks bij 200cm