De Donkere Kant van Nijmegen

Workshop Avondfotografie

WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE voor slechts € 29,50 p.p.

 

De Donkere Kant van Nijmegen is een workshop Avondfotografie met een mysterieus karakter, namelijk de avond. Waar ik je meeneem in de donkere avonden om de mooie skyline van Nijmegen te fotograferen. De skyline met zijn bruggen, St. Stevenstoren etc. en als we tijd over hebben de oude binnenstad induiken.

  • Avond en Foto's lastig maar heel mooi om te doen !

Tijdens deze Fotowandeling leer ik u HDR (High Dynamic Range) foto's maken, lange sluitertijden, compositie, perspectief en fotograferen in Bulb stand etc...

Nijmegen is bij uitstek de stad om geweldige avondfoto's te maken. Denk aan Sint Stevenskerk, Waalbrug, het Waaggebouw, de Skyline van Nijmegen en nog veel meer. Ik leer je dynamisch en statische avondfoto's  te maken. Het wordt een workshop vol met leermomenten, gezelligheid en hele mooie foto's .

 

Wat neem je mee ?

  • camera - systeem, compact of een spiegelreflex
  • statief vergeet deze niet
  • timer
  • evt. filter
  • en je gezelligheid

Reserveer mijn plek voor deze avondworkshop voor 15 oktober

 

Wilt u meer weten over avondfotografie en over de stad Nijmegen boek dan deze avond-fotowandeling de eerste in Nijmegen.

Interesse in deze avondwandeling boek dan nu. De groep bestaat uit max. 12 personen.

Tijdens deze workshop / sessie die op maandagavond van 19.00 - 22.00 uur plaatsvind, neem ik je mee door de oudste stad, zal ik het een en ander over Nijmegen vertellen. Deze workshop staat helemaal in het teken van lange sluitertijden, composities, hele mooie en gave foto's.

Avondfotografie in de oudste stad van Nederland Nijmegen of misschien gaan we de skyline van Nijmegen fotograferen - Uniek in Nederland.

Gedurende de 3-4  uur neem ik je mee naar het mooiste locaties in Nijmegen. We gaan prachtige unieke foto's maken van deze oude stad en/of skyline. Tijdens deze workshop zullen er volop tips en trucs worden gedeeld.  

Nijmegen is zo divers dat we er heerlijk kunnen vertoeven. Onderweg drinken we samen een lekker bakkie koffie (op eigen rekening).

Ik zal er alles aan doen om er een hele mooie en gezellige fotowandeling van te maken.

Graag zie ik je op maandagavond 4 november. 

Minimaal 5 - max 12 personen

Met Nimweegse Groet,

Henk Vanetie

Reactie plaatsen

Reacties

Diana
een jaar geleden

Een hele fijne avondfotografie wandeling gehad, leuke tips en heel gezellig. Henk doet dit met veel enthousiasme !