De Donkere Kant van Nijmegen

Workshop Avondfotografie

WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE voor slechts € 79,00 p.p.

 

De Donkere Kant van Nijmegen is een workshop Avondfotografie met een mysterieus karakter, namelijk de avond. Waar ik je meeneem in de donkere avonden om de mooie skyline van Nijmegen te fotograferen. De skyline met zijn bruggen, St. Stevenstoren etc. en als we tijd over hebben de oude binnenstad induiken.

  • Avond en Foto's lastig maar heel mooi om te doen !

Tijdens deze Fotowandeling leer ik u HDR (High Dynamic Range) foto's maken, lange sluitertijden, compositie, perspectief en fotograferen in Bulb stand etc...

Nijmegen is bij uitstek de stad om geweldige avondfoto's te maken. Denk aan Sint Stevenskerk, Waalbrug, het Waaggebouw, de Skyline van Nijmegen en nog veel meer. Ik leer je dynamisch en statische avondfoto's  te maken. Het wordt een workshop vol met leermomenten, gezelligheid en hele mooie foto's .

 

Wat neem je mee ?

  • camera - systeem, compact of een spiegelreflex
  • statief vergeet deze niet
  • timer
  • evt. filter
  • en je gezelligheid

Reserveer mijn plek voor deze avondworkshop voor 11 oktober

 

Wilt u meer weten over avondfotografie en over de stad Nijmegen boek dan deze avond-fotowandeling de eerste in Nijmegen.

Interesse in deze avondwandeling boek dan nu. De groep bestaat uit max. 12 personen.

De workshop Avond Fotografie - Nijmegen by Night het oude centrum, de waalbrug fotograferen is a must to do. Het is zo gaaf om deze mooie zaken vast te leggen op de gevoelige plaat.

Mooie discipline van de fotografie, maar zeker niet gemakkelijk !

Waar staat deze avondworkshop voor ? Mooi, leerzaam, geduld, compositie, sluitertijden, HDR en prachtige foto's ! Dat beloof ik u .

Starttijd zal rond 16.00 uur zijn tot ca. 19.00 uur. Je krijgt circa 1 week vtv een persoonlijke uitnodiging. Minimaal 4 personen en maximaal 10 personen !

Schrijf je in ?

Zo ja dan zie ik je 23 februari 2019

Met beeldende groet, 

Henk Vanetie

Reactie plaatsen

Reacties

Diana
9 maanden geleden

Een hele fijne avondfotografie wandeling gehad, leuke tips en heel gezellig. Henk doet dit met veel enthousiasme !