Nieuw Foto Ontdekkingstocht in Nijmegen 13-12-2020.

Productinformatie "Workshop landschapsfotografie 28 juni 2022 en 1 op 1 workshop !

Een goede landschapsfoto is zelden een toevalstreffer. De locatie, het tijdstip, de juiste techniek, het goed gebruik van filters en jouw visie, het speelt allemaal een belangrijke rol.
Wil je ook leren om prachtige landschapsfoto's te maken? Maak dan een goede start door deze workshop te volgen.

De workshop wordt gegeven in de omgeving van Nijmegen,
We gaan in de praktijk aan de slag bij de Haterse en Overasseltse Vennen, een prachtig mooi natuurgebied.

Bij de techniek van het fotograferen van landschappen is er aandacht voor compositie, beeldinhoud en het gebruik van filters.
Hierbij moet je denken aan grijsfilter, grijsverloop filter en polarisatiefilter.
Duur: ca. 2,5 uur
Datum en Tijd: Dinsdagavond 28 juni 20.00 uur
Locatie: Haterse Overasseltse Vennen 


Benodigdheden: - Je kunt met iedere camera waarop filters te plaatsen zijn deelnemen,
- omdat het ook gaat om het fotograferen van landschappen met gebruik maken van filters zijn één of meerder grijsfilters, een grijsverloop of een polarisatiefilter fijn
- een statief omdat we met lange sluitertijden gaan werken.

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende en gemiddelde fotograaf die een volgende stap wil zetten in de landschapsfotografie.. Het is handig dat je wat ervaring hebt in het werken met diafragma’s en sluitertijden.

Twijfel je of deze workshop aansluit op jouw niveau? Bel of mail mij dan gerust om te kijken of het iets voor jou zou kunnen zijn henk@vanetiefotografie.nl of bel 06-2933 3465 .

Wat leuk dat je hebt ingeschreven voor deze leerzame en gezellige Avondworkshop. Landschappen kom je overal tegen en het is soms zo lastig om dit goed vast te leggen op de gevoelige plaat. Stads-Natuurlandschappen leg je het mooiste af in de ochtend of in de avond. Wij zullen om 20.00 uur starten - locatie De Hatertse Vennen.

Na deze workshop weet jij veel meer hoe jij landschappen heel mooi op de foto kan vastleggen. Alle aspecten als diafragma, sluitertijden, wirtbalans,  filters, welke lenzen je moet gebruiken komen allemaal aan bod.

Tot dinsdagavond 28 juni 2022 .

 

Groetjes Henk Vanetie

 

Award Winnaar van Gelderland 2021 in de categorie Landschappen.

Wat leuk dat je interesse hebt voor deze 1 op 1 leerzame en gezellige workshop. Landschappen kom je overal tegen en het is soms zo lastig om dit goed vast te leggen op de gevoelige plaat. Stads-Natuurlandschappen leg je het mooiste af in de ochtend of in de avond. In overleg maken wij een afspraak wanneer en waar en gaan samen naar een hele mooie locatie en ik leer je de kneepjes van deze discipline.

Na deze workshop weet jij veel meer hoe jij landschappen heel mooi op de foto kan vastleggen. Alle aspecten als diafragma, sluitertijden, wirtbalans,  filters, welke lenzen je moet gebruiken komen allemaal aan bod.

Heb je vragen bel mij 06-2933 3465 of mail mij info@fotowandelingnijmegen.nl

 

Groetjes Henk Vanetie

 

Award Winnaar van Gelderland 2021 in de categorie Landschappen.

Reactie plaatsen

Reacties

Monique V
23 dagen geleden

Tijdens een 1-op-1 workshop landschapsfotografie (wat eigenlijk niet mijn voorkeur heeft qua discipline) heeft Henk ervoor gezorgd dat ik enthousiast ben geworden! Hij heeft me een aantal technische vaardigheden bijgebracht en me laten spelen met filters, een erg leuke ervaring. Voorbereiding is het halve werk, ik weet nu beter waar ik op kan/moet letten in de praktijk. Aanrader!

Rating: 5 sterren
1 stem