• Fotowandelingen met vernieuwde opzet en de laagdrempelige workshops zijn per direct te boeken.
  • Een workshop voor iedereen !

Productinformatie "Masterclass landschapsfotografie 27 november 2022 en 1 op 1 workshop !

Een goede landschapsfoto is zelden een toevalstreffer. De locatie, het tijdstip, de juiste techniek, het goed gebruik van filters en jouw visie, het speelt allemaal een belangrijke rol.
Wil je ook leren om prachtige landschapsfoto's te maken? Maak dan een goede start door deze masterclass te volgen.

Deze masterclass wordt gegeven in de Maasduinen bij Bergen Limburg . Ik neem en laat je zien hoe mijn werkwijze is en hoe je de beste landschapsfoto's kunt maken.
We gaan in de praktijk aan de slag in het mooie natuurgebied De Maasduinen.

Bij de techniek van het fotograferen van landschappen is er aandacht voor compositie, beeldinhoud en het gebruik van filters.
Hierbij moet je denken aan grijsfilter, grijsverloop filter en polarisatiefilter.
Duur: ca. 3,5 uur
Datum en Tijd: Zondagmorgen 27 november 08.00 uur
Locatie: De Maasduinen


Benodigdheden: - Je kunt met iedere camera deelnemen,
- omdat het ook gaat om het fotograferen van landschappen gaan wij ook gebruik maken van filters. Deze filters kan je lekker testen, ik heb 2 sets filters die je mag gebruiken. Je kan testen met één of meerdere ND grijsfilters, grijsverloop of een polarisatiefilter.
- een statief omdat we met lange sluitertijden gaan werken.

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende en gemiddelde fotograaf die een volgende stap wil zetten in de landschapsfotografie.. Het is handig dat je wat ervaring hebt in het werken met diafragma’s en sluitertijden.

Twijfel je of deze workshop aansluit op jouw niveau? Bel of mail mij dan gerust om te kijken of het iets voor jou zou kunnen zijn henk@vanetiefotografie.nl of bel 06-2933 3465 .

Wat leuk dat je hebt ingeschreven voor deze leerzame en gezellige Avondworkshop. Landschappen kom je overal tegen en het is soms zo lastig om dit goed vast te leggen op de gevoelige plaat. Stads-Natuurlandschappen leg je het mooiste af in de ochtend of in de avond. Wij zullen om 19.30 uur starten - locatie De Hatertse Vennen.

Na deze workshop weet jij veel meer hoe jij landschappen heel mooi op de foto kan vastleggen. Alle aspecten als diafragma, sluitertijden, wirtbalans,  filters, welke lenzen je moet gebruiken komen allemaal aan bod.

Tot dinsdagavond 23 mei 2023 .

Groetjes Henk Vanetie

 

Award Winnaar van Gelderland 2021 in de categorie Landschappen.

Wat leuk dat je interesse hebt voor deze leerzame en gezellige workshop. Landschappen kom je overal tegen en het is soms zo lastig om dit goed vast te leggen op de gevoelige plaat. 

Na deze workshop weet jij veel meer hoe jij landschappen heel mooi op de foto kan vastleggen. Alle aspecten als diafragma, sluitertijden, witbalans,  welke compositie werkt het beste? Ik verteel en laat je zien wat filters doen, welke lenzen je moet gebruiken dit komt allemaal aan bod.

Tot zondagmorgen 1 oktober 2023.

Groetjes Henk Vanetie

Award Winnaar van Gelderland in de categorie Landschappen.

Wat leuk dat je interesse hebt voor deze 1 op 1 leerzame en gezellige workshop. Landschappen kom je overal tegen en het is soms zo lastig om dit goed vast te leggen op de gevoelige plaat. Stads-Natuurlandschappen leg je het mooiste af in de ochtend of in de avond. In overleg maken wij een afspraak wanneer en waar en gaan samen naar een hele mooie locatie en ik leer je de kneepjes van deze discipline.

Na deze workshop weet jij veel meer hoe jij landschappen heel mooi op de foto kan vastleggen. Alle aspecten als diafragma, sluitertijden, wirtbalans,  filters, welke lenzen je moet gebruiken komen allemaal aan bod.

Heb je vragen bel mij 06-2933 3465 of mail mij info@fotowandelingnijmegen.nl

 

Groetjes Henk Vanetie

 

Award Winnaar van Gelderland 2021 in de categorie Landschappen.

Reactie plaatsen

Reacties

Monique V
een jaar geleden

Tijdens een 1-op-1 workshop landschapsfotografie (wat eigenlijk niet mijn voorkeur heeft qua discipline) heeft Henk ervoor gezorgd dat ik enthousiast ben geworden! Hij heeft me een aantal technische vaardigheden bijgebracht en me laten spelen met filters, een erg leuke ervaring. Voorbereiding is het halve werk, ik weet nu beter waar ik op kan/moet letten in de praktijk. Aanrader!

Rating: 5 sterren
1 stem