PUUR BEDANKT Fotowandeling Nijmegen

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 08:34

Hoe fijn is het om mensen blij te maken. Ik dank iedereen die een bijdrage hebben gegeven tijdens mijn fotowandelingen. Ik heb de donaties van de deelnemers ( fotowandeling Nijmegen) en mijn eigen bijdrage net voor Sinterklaas gedoneerd aan Dansschool PUUR uit Wijchen. Anouk en Lotte waren er super blij mee en hebben een gedeelte gelijk gebruikt voor Sinterklaas cadeautjes.

Zij bedankten mij en alle deelnemers enorm.Zie hun reactie hieronder:

Lieve allemaal, super bedankt voor jullie giften, en dat in deze tijd ! We kunnen het goed gebruiken. Daarmee hebben we o.a. een leuk kado voor alle leerlingen kunnen kopen! Heel erg bedankt. Lieve groeten Lotte en Anouk

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.