NIEUW - NIEUW - NIEUW !

Fotografie in de Praktijk - een praktijk gerichte workshop waar je de facetten van fotografie gaat leren kennen of beter leert kennen. Wij werken met kleine groepen max. 4 personen. Een privé  training (1 persoon) is ook mogelijk. Deze workshop / praktijktraining is voor iedereen die meer uit zijn foto's wilt halen, diegene die thuis wilt komen met mooie en scherpe foto's ! We nemen de basisbegrippen door en daarna gaan we aan de slag met de uitdagingen in fotografie.

Zoals u allen weet een duurdere camera leidt niet altijd tot mooiere en betere foto's , daar komt wel iets meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan kijken en zien. U gaat samen met mij aan de slag om anders te leren kijken, uw camera beter te leren kennen en dat u de wereld anders gaat zien  namelijk door de oog van uw camera. Ik beloof u dat u weg gaat met het vertrouwen dat u in het vervolg altijd mooie en wellicht betere foto's gaat maken.

Dit is in het kort waar deze Fotografie in de Praktijk voor staat. Ik beloof u een leerzame, gezellige training waar we aan het einde van de training onder het genot van een bakkie koffie wat foto's gaan doornemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen mail mij dan naar info@fotowandelingnijmegen.nl of bel 06-11565682 .

Wilt u gelijk inschrijven dat kan natuurlijk ook. De eerste staat gepland op 21 april.

Met beeldende groet,

Henk Vanetie

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.